Velkommen til
Sommerseth Design

Sommerseth Design AS er et moderne designbyrå med lang fartstid i bransjen. Byrået har siden starten hatt en stabil omsetning og vekst. Vi består av et engasjert team med målsetning om å skape sterkt design, originalitet og gjennomanalyserte løsninger.

Vårt team har høy kompetanse og innehar samlet mange års erfaring med denne type oppdrag. Vi anser oss som hyggelige, kritiske og kravsterke lagspillere, der kunde, produkt, mottaker av produkt og resultat alltid står i sentrum for våre leveranser.

Sommerseth Design AS har 15 nominasjoner i CSS Design Awards, tre “Kudos” priser, to priser for beste UI/UX, og to innovasjonspriser for design av nettsider. I tillegg har vi vært profilert i Computer Arts, 3D world og Web Design Magazine for vårt arbeid.

I 2018 vant Sommerseth Design AS og Nittedal kommune gull i Magnet Awards for årets beste kommunikasjonsarbeid innen “employer branding” og rektruttering i Norge.

Vi leverer følgende
tjenester

—Grafisk design
—Web design
—Illustrasjonsarbeid
—Autorisert dronepilot

—Layout (brosjyrer)
—Visuelle profiler (logo)
—Komposisjon (digitalt)
—Design av nyhetsbrev

Visste du at vi har 15 nominasjoner i CSS Design Awards, tre "kudos" og priser i kategorien "innovasjon" for web design vi har levert?

(Det er vi ganske så stolte over)